انسان،طبیعت،معماری
موضوع: سازه در معماری
فهرست
درسهایی از طبیعت
معماری با الهام از طبیعت
الهام از طبیعت درطراحی سازه های بلند
ساختار تنسگریتی در معماری طبیعت
سیستم های سازه ای
سازه های ماکارونی
منابع
درسهائی از طبیعت
اینکه بسیاری از روش های متداول در معماری مدرن، در بلند مدت پایدار نیستند، مساله جدیدی نیست. روش های نمونه ای در استفاده مؤثرتر از انرژی و مصالح مورد بررسی قرار گرفته.
اگر چه با درک واضحی از رویه های طبیعی و عملکرد متقابل آنها و چشم اندازی به نیازهای انسان طراحان می توانند ساختمانهایی با طرح مطبوع، کارا، مولد و باز تولید شونده توسط طرح را اجرا کنند.
کپی برداری از طبیعت چکیده ای از طرحهای خوب طبیعت، علم چند جانبه قدرتمندی است که مشخصاً به یافتن خواصی از مصالح و ساختارها در نتیجه شکل سلسله مراتبی آنها علاقه دارد. علم کپی برداری از طبیعت، ایده های مربوط به: کارائی درجه بندی شده مصالح (مقیاس بزرگ)، پاسخهای هماهنگ (مقیاس بزرگ بسیار بزرگ و بسیار کوچک) مجموعه های کنترل هوشمند (حس و تحریک در همه مقیاسها)، معماری و کارائی اضافی را فراهم می کند.
جذابیت تقلید ازطبیعت برای معماران این است که چشم اندازی از تکامل نزدیکتر فرم و عملکرد می دهد. (در این روشنائی، معماری تقلیدی از طبیعت به عنوان توسعه ای از مدرنیسم شناخته شده است.
این علم متعهد شده روشهای جدیدی را ارائه دهد که به وسیله آنها سازه بسیار دقیق تر مطلوب تر از سیستم مکانیکی حاضر به خواسته های مشتری پاسخ دهد و با آنها تقابل داشته باشد.
…
معماری با الهام از طبیعت
معماری طبیعی
معماری طبیعی نوعی معماری آمیخته با رنگ است که در اوایل قرن بیستم به عرصه ظهور رسید. معمارانی چون فرانک لوید رایت، آنتونی گادی و رادولف استینر که هر کدام با الهام از طبیعت شیوه ای از این معماری را بنیان گذاشتند.
این شیوه معماری به معنای تقلید صرف از طبیعت نیست بلکه در آن خواسته های بشر بعنوان موجودی خلاق و زنده در نظر گرفته می شود، به انسان فردیت می بخشد و به سازگاری انسان با طبیعت پیرامون و مشخصه های فرهنگی وی کمک می کند.
اصل و مبدا معماری طبیعی
با خلق شیوه های نوین معماری بسیاری از معماران بر آن شدند که با تلفیق تکنیک های ساختمان سازی و الهام از طبیعت زندگی بشر امروز، معماری طبیعی را بنیان گذاری کنند.
لوئیس سالیوان (۱۸۵۶_۱۹۲۴): اولین فردی که به تجزیه و تحلیل مفاهیم معماری طبیعی پرداخت. وی در مورد طبیعت تحقیقات بسیاری انجام داد که نتیجه آن اصول نقشه کشی این شیوه معماری بود. او همچنین معمار بنای هندسی است.
فرانک لوید رایت (۱۸۶۹_۱۹۵۶):
وی مفاهیم را در جهت تصریح روابط میان طبیعت و معماری گسترش داد و به وضع دستور العمل هایی در خصوص چگونگی ساخت فضاهای داخلی و خارجی بنا و استفاده از مصالح ساختمانی سازگار با طبیعت پیرامون پرداخت.
برای دانلود فایل روی لینک زیر کلیک کنید.
دانلود فایل
- درس
- موضوع
- قیمت
- توضیحات فایل
انسان،طبیعت،معماری
سازه در معماری
18000تومان
فایل به صورت پاورپوینت می باشد
سازه در معماری (انسان،طبیعت،معماری )
سازه در معماری (انسان،طبیعت،معماری )
معماری
شهرسازی
عمران
معماری کارشناسی
شهرسازی کارشناسی
عمران کارشناسی